Njoftim_08/11/2023

08 nëntor 2023

 

Gjatë orëve të paraditës (e merkure 08/11/2023), kan filluar reshje të shiut në tërë vendin, me

intenzitet më të lartë nëpër disa zona (veri-perendimore, qëndrore dhe veri-lindore) të cilat

mund të shkaktojnë disa vërshime të shpejta, sidomos nga rrjedhat lumore me karakter malorë,

të cilat mund të shkaktojnë pengesa në qarkullim, sisteme të kanalizimit, probleme në të gjitha

aktivitetet bujqësore, probleme me trafikun, rrezik për rrëshqitje dheu etj.

Nuk parashikohet të ketë përmbytje lumore sidomos nga lumenjtë kryesorë, të cilët aktualisht

kanë nivele nënë kuatat e tyre mesatare për këtë periudhë të vitit.

PARASHIKIMI

Gjatë orëve të pasditës së sotme gradualisht reshjet do të bien në intenzitet dhe shtrirje dhe

situata e pergjithshme hidrometeorologjike do të filloj gradualisht të stabilizohet. 

 

Shkarkoni dokumentin e plotë:

Njoftim_08/11/2023 


Prapa