Njoftim

09 dhjetor 2022

Prishtinë: 09/012/2022 16:00 UTC

Data e parashikimit: 09/12/2022 00 UTC

Koha e pikut brenda 48 orëve të ardhshme:

E diel, 11 dhjetor 2022 - 00:00

Vlenë deri më 12/12/2022. 00 UTC 

 

Reshje shiu me intenzitet të mesëm deri në të lartë me një probabilitet të lartë për paraqitje të përmbytjeve (vërshime të shpejta) dhe rrëshqitje të dheut

Rajoni(et): Pejë, Gjakovë

Mundësia për të tejkaluar pragun 5-vjeçar të periudhës së kthimit të përmbytjeve 70 % dhe atë 20-vjeçare 30 %


Ju lutemi ndiqni evolucionin e ngjarjes në:

https://ihmk-rks.net/


Më shumë informacion rreth njoftimeve të përmbytjeve të shpejta:

https://ihmk-rks.net/?page=1,4 

Shkarko dokumentin e plotë në PDF:  Njoftim 09.12.2022

Prapa