Njoftim

08 shkurt 2021

Data e parashikimit:

E hëne, 08 shkurt 2021 ??? 08:00 (CET)

Data e hershme e parashikuar e ngjarjes: 

E martë, 09 shkurt 2021 - 18:00


Njoftimi:

Sipas llogaritjeve të IHMK, nga data 8 deri 12 Shkurt 2021, si pasojë e reshjeve të shiut dhe shkrirjes së borës në viset malore të pellgut Drini Bardhë të cilat në disa zona do të jen me intenzitet më të lartë, pritet rritje e ndjeshme e niveleve dhe prurjeve të ujit si dhe mundësi e vershimeve të shpejta dhe përmbytje lumore në zonat më të ulëta.
Sasia dhe intentziteti më i lartë i reshjeve pritet të jetë në Rrafshin e Dukagjinit dhe në pellgun e Ibrit.
Në lumenjtë e tjerë të vendit, pritet ngritje e lehtë e prurjeve.

Ky informacion do të përditësohet nga IHMK sipas, situatës dhe llogaritjeve hidrologjike.

Për më tepër, përcilleni linkun me të dhënat hidrometeorologjike, si dhe njoftimet e fundit:
http://ihmk-rks.net/ 

Prapa