Paralajmërim për vërshime*

15 tetor 2020

Data e parashikimit: 15/10/2020 - 12 UTC
Regjioni: (Dukagjin)
Pika më e hershme e parashikuar: e premte, 16 tetor 2020 - 00:00

Njoftimi:

Reshjet të cilat pritet të fillojnë gjatë orëve të pas ditës së sotme datë 15/10/2020, fillimisht do të përfshin pjesën perëndimore të Kosovës (zona malore), duke vazhdua me intensitet më të shtuar në drejtim të pjesës veri – perëndimore. Intensiteti më i lartë i tyre do të jetë gjatë orëve të para të datës 16/10/2020, të cilat në disa zona mund të paraqesin mundësi për vërshime të shpejta si dhe erëra më të shprehura.

Nëpër rrjedhat kryesore lumore do të ketë ngritje të lehët të niveleve gjatë ditëve në vijim, ndërsa rrjedhat me karakter malor dhe ato të rrëmbyeshme do të paraqesin mundësi për vërshime të shpejta shembje dheu dhe vështërsi në qarkullim, sidomos nëpër zonat/vendbanimet, urbane.

Prapa