VËSHTRIM HIDROLOGJIK DHE METEOROLOGJIK (Situata me përmbytje) Periudha:17-21/01/2023

22 janar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VËSHTRIM HIDROLOGJIK DHE METEOROLOGJIK (Situata me përmbytje) Periudha:17-21/01/2023

Shkarkoni dokumentin e plotë


 

 

Prapa