NJOFTIMI ME TË DHËNAT MË TË FUNDIT NGA IHMK

20 janar

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Situata e përgjithshe hidrometeorologjike në pjesën më të madhe të vendit, ditëve të fundit është

përkeqësuar, si pasojë e rreshjeve intenzive të shiut, sidomos në disa pjesë të vendit. Reshjet e shiut me

intenzitet të ndryshur, pritet të vazhdojnë edhe gjatë ditëve në vazhdim, (deri me:25/01/2023), të cilat,

duke u bazar në situaten e vështërsuar hidrologjike, ku lumenjt kanë dalur prej shtetërve të tyre, duke

shkaktuar përmbytje. Aktualisht situata më e rënduar është në pjesën perendimore, veriperendimore,

dhe veriore të vendit, por duke pasur parasyshë reshjet të cilat janë duke vazhduar aktualisht dhe ditët

në vijim, mund të shkaktojnë probleme dhe vështërsi edhe në pjesët tjera të vendit. 

 

Shkarkoni njoftimin e plotë:

Update: Njoftim 20.01.2023 

 

Prapa